Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


karakterek

2008.02.28

 

A Dark Lord:

A Dark Lord 250-es szinttől érhető el! Nagyjából megegyezik az MG-vel, ugyanúgy 7 pontot kap szintenként, és set nélkül is tud futni! A különbség abban van, hogy a setjében van helm is, ami a legtöbb esetben mask, de ez ne zavarjon, ugyanazt jelenti. A Dark Lord legjobban az energyvel fejleszthető! Igazából SM módra kell fejleszteni, mivel elsősorban varázsló!

Igen nagy előnye a két pet, amit tud használni: a raven és a dark horse!
A raven a bal kézben foglal helyet, így kiderül, hogy a DL csak egykezes fegyvereket tud használni, ami hasonlóan az SM fegyverekhez, rendelkezik rise-al, bár ez pet attack rise, vagyis a raven és a horse ütőerejét növeli!
A horse a váll ikonba rakható és tényleg ló alakja van, nem mint az unilianak, ami inkább hasonlit a StarWars taun-taun -jaihoz!

Pont szintenként: 7, Vitality: 26, Agility: 20, Strength: 20, Energy: 26, Total alap pontok: 92
Élet: 110, Mana: 60, Élet/szint: 1, Mana/szint: 1, Élet/Vitality: 2, Mana/Energy: 2

Nézzük a spelleket:


Force wave (alap, minden DL már lvl1-nél tudja)


EarthQuake (csak darke horseal megy)


Force (weapon skill, ugyanaz, mint a force wave, csak erősebb)


Fireburst (a legtöbbet használt DL skill, nagyon jó és nagyon erős)


Critical dmg (ez is jó, passzív varázslat, mert tovább növeli az amúgy is nagy ütőerőt)


Electric spark (erős villám, de lassú, mivel újratöltés kell neki)


Summon (a party tagokat odateleportálja, ahol a DL van)

Nézzük a seteket:

A következő seteket tudja használni: Light plate, Adamantine, Dark steel, Dark master, Sunlight!
A DL setjei alapvetően erős defet biztosítanak, azonban egy dologban gyenge, az pedig a defrate! Vagyis a DL-t szinte mindig megütik, csak éppen gyengén!

Fegyverek:

Battle Scepter, Master Scepter, Great Scepter, Lord Scepter, Great Lord Scepter, Divine Scepter, Soley Scepter.

Szárny:

Alapvetően csak a Cape of Lord!

Összességében a DL kitűnő karakter, nagy előnye, hogy nagyon nagyot tud ütni és viszonylag gyors is, nem beszélve a dupla támadásokról, amit a petek miatt tud megvalósítani, de nehéz fejleszteni, mivel nem tud úgy támadni mint mondjuk egy SM, a DL-nek minden egyes karakter ellen egyenként kell klikkelnie! Ugyancsak hátránya az alacsony def rate, de ez kompenzálható!A Magic Gladiator 220-as szinttől érhető el. 7 pontot kap szintenként és set nélkül is tud futni! A legnagyobb különbség a többi karaktertől, hogy a setjében nem található helm, így a defense alapvetően alacsonyabb, mint a többi karakteré. Bár ezt valamilyen szinten ellentételezi, hogy a setjének egyes darabjainak nagyobb a defense, de a helmet ez nem tudja kárpótolni. További előnye, hogy a max élete 64k lehet ellenben a DW 32k életével szemben.

Pont szintenként: 7, Vitality: 26, Agility: 26, Strength: 26, Energy: 26, Total alap pontok: 104
Élet: 110, Mana: 60, Élet/szint: 1, Mana/szint: 1, Élet/Vitality: 2, Mana/Energy: 2

Az MG kétféle stílusban fejleszthető: harcos és varázsló! Mindkettőnek megvan a maga előnye és hátránya is.

Harcos:

Fejlesztése lassú, de mivel szinte csak str-re van szüksége, ezért bizonyos számú reset után rendkívűl gyors. A hrcos jóval erősebb, mint a varázsló stílusú, mivel a puszta fizikai erő jóval nagyobb, mint a varázserő!

Varázsló:

Előnye, hogy gyors, viszont a varázslás miatt közel nincs olyan erős, mint a harcos. A fejlesztése sokkal gyorsabb, mint a harcosé, mivel használhatja a DW összes varázslatát, közötte a legkedveltebb Evil Spiritet!

Nézzük az MG saját skilljeit:


Fire Slash (nagyon erős vágás)


Power Slash (Legjobb MG skill, csak weapon adja, a dmg ezzel a skillel a duplája a normálisnak)

További skillek és spelleket lásd a DK-nál és DW-nél!

Nézzük a seteket:

A következő seteket tudja használni: Storm Crow Set, Thunder Set, Hurricane Set, Volcano Set valamint majdnem minden DK és DW set, de mivel nem tudja viselni a helmet, ezért nem lehet teljes a setje.
Az MG setek legnagyobb hátránya a helm hiánya, valamint az a tény, hogy rendkívűl magas az str és agi, ami szükséges a használatukhoz. Emiatt aztán az MG az elején nagyon lassan fejleszthető, de később már szinte megállíthatatlan.

Fegyverek:

Rune Blade, Dark Reign Blade, Explosion Blade.
Ezek a fegyverek akkor a legjobbak, ha skillesek, mert akkor elérhető az MG legjobb skillje a PowerSlash! Csak ezek a fegyverek adják ezt a skillt.

Szárny:

Első szintű szárnyban tudja viselni a DK satan és a DW angel szárnyát is, másod szintűben csak a Dark Winget (Wing of Darkness).

Összességében az MG könnyen használható, általában a toplisták élén a legtöbb az MG, mivel viszonylag könnyű a fejlesztése, PvP-ben azonban már könnyen alulmarad a BK-val szemben, az SM viszont csak ManaShieldet használva tud esélyt kapni ellene. .

A Magic Gladiator:

 A Dark Knight (DK) / Blade Knight (BK) alap szintű harcos, melyet már a játék kezdetekor alapból választhatunk. Természetesen a DK választható alapból, BKvá csak később tud átalakulni. A DK a többi alap karakterhez hasonlóan 5 pontot kap szintenként. Legnagyobb előnye a setjében rejlik, mely a többi karakterhez képest a legerősebb, mely védelemre szükség is van, hiszen a DK alapvetően közelharcos, nincs távoli támadása. Viszont közelharcban a legjobb, hiszen mind védelemben, mind támadásban kimagasló. A DK/BKnak nincs igazán ellenfele, csak a DL és az strMG tudja felvenni vele a harcot, az SM-nek pedig csak MS és teleport segítségével van lehetősége nyerni ellene. Mivel az egyik skillje a greater fortitude (life swelling avagy inner str) élet és stamina növelésére alkalmas, ezért jobban és tovább bírja a csatát, mint a többi karakter.
A DK 150-es szinttől továbbfejleszthető BK-vá, mely újabb seteket, fegyvereket, szárnyat és skilleket tesz elérhetővé számára, melyek amúgy is a DK/BK számára állnak legnagyobb számban elérhetővé.

Pont szintenként: 5, Vitality: 28, Agility: 20, Strength: 25, Energy: 10, Total alap pontok: 83
Élet: 110, Mana: 20, Élet/szint: 2, Mana/szint: 0.5, Élet/Vitality: 3, Mana/Energy: 1

Fejlesztése:

Fejlesztése lassú, de mivel szinte csak str-re és agilityre van szüksége, ezért bizonyos számú reset után rendkívűl gyors. Alapvetően str-re szokták fejleszteni elsősorban, de természetesen agility is nagyon fontos. Fő előnye, hogy a szintjének növekedésével az élete is nő, ezért már alacsony szinten magas az élete.

Nézzük a DK/BK saját skilljeit:

Fegyver skillek


Védekezés (pajzs skill)


Hacking (bizonyos kétkezes kardok és axe-ok)


Cyclone slash (bizonyos egykezes kardokkal)


Stabbing (csak spear típusú fegyverek)


Uppercut (bizonyos egy és kétkezes kardoknál)

Orb skillek


Impale (csak valamilyen állaton ülve, spear típusú fegyvert használva működik) Szintkövetelmény: 120


Twisting slash (MG is használhatja, a legtöbbet használt DK/BK skill, körkörös támadás a harcos körül) Szintkövetelmény: 28


Inner str (greater fortitude / life swelling, ki hogy hívja, a lényege az élet és a stamina növelése) Szintkövetelmény: 120


Death stab (gyors, erős skill, mely azonban csak egy pontba támad, nagyon hatásos PvP-ben) Szintkövetelmény: 160


Earthbreaker (nagy területű támadás, hasonló az SM Hellfire spelljéhez, erős, de lassú) Szintkövetelmény: 170


Combo (3 skillt gyorsan egymás után használva jön elő ez a skill, természetesen csak akkor érhető el ez, ha megcsinálod a Marlon-os questet)

A combo nem skill, hanem mint a neve is mutatja, több egymás utáni ütés változásával létrejövő combo, minek az eredménye egy következő erős NOVA szerű ütés...

A Combo skill az alábbiak szerint működik:

Követelmény:

- A Dark Knight-nak Blade Knight-á kell válnia azzal, hogy megcsinálja az első Sebina által adott questet (Scroll of Emperor + Broken Sword)
- A már kész Blade Knight meg kell hogy csinálja a második questet, amit Marlon ad (Rind of Honor + Dark Stone)
- A Blade Knight-nak tudnia kell a twisting slash-t a ragefull blow-ot és a death stab-ot
- A Blade Knight rendelkezzen egy skilles fegyverrel

A combo-t a következő 3 lépés kombinációval lehet előcsalogatni:

1. használd a fegyvered skilljét
2. használd a twisting slasht vagy a ragefull blow-ot
3. használd a death stab-ot

A skillek gyors egymás utáni változtatásával (érdemes őket 1-2-3-ra tenni) előhozható a combo!

Nézzük a seteket:

A következő seteket tudja használni: Leather Set, Bronze Set, Scale Set, Brass Set, Plate Set, Dragon Set, Black Dragon Set, Phoenix Set, Great Dragon Set és Dragon Knight Set. A setek nagyon erősek, és ahogy láthatjuk, nagyon sok van belőle, így a DK/BK bőségesen válogathat közöttük.
A következő pajzsokat tudja használni: Round Shield, Buckler, Horn Shield, Kite Shield, Bone Shield, Big Round Shield, Plate Shield, Spiked Shield, Dragon Slayer Shield, Tower Shield, Serpent Shield, Bronze Shield, Dragon Shield.

Fegyverek:

Minden Axe, minden Sword, minden mace (kivétel az elemental mace, ez elf mace), minden Spear.

Szárny:

Első szintű szárnyban csak a Satan Winget tudja viselni, másod szintűben pedig csak a Devil Winget (Wings of Dragon). Mindkét esetben a legnagyobb defense-el rendelkező wingről beszélünk.

A DK/BK remek harcos, PvP-ben szinte legyőzhetetlen, melyet elsősorban setjének, erejének és gyorsaságának köszönhet. Az egyedüli hátulütője a harc távolság, mivel csak közelharcban lehet használni, nincs távoli támadása.
_________________
A Dark Wizard / Soul Master:

A Dark Wizard (DW) / Soul Master (SM) alap szintű harcos, melyet már a játék kezdetekor alapból választhatunk. Természetesen a DW választható alapból, SMmé csak később tud átalakulni. A DW a többi alap karakterhez hasonlóan 5 pontot kap szintenként. Legnagyobb előnye a távolsági spellekben rejlik, valamint a területnyi ütéseiben, értsd. egy egész látható térképen minden szörnyet meg tud ütni. Ebben rejlik fejlesztésének gyorsasága valamint az, hogy kis energia befektetésével (leparkolom egy helyre és mehet az ES) is könnyen fejleszthető. Többek között ezért is kedvelik nagyon sokan, mivel nagyon egyszerűen fejleszthető, azonban az előnye a hátránya is, mert míg a többi karakternek elsősorban fizikai ereje van, a DW-nek csak varázs ereje, amely köztudottan kevesebb sebzést biztosít számára, mint a fizikai erővel rendelkező karakterek. Így bár sokat sebez, de kis ütésekkel éri el ez. További hátránya a setjében rejlik, mely határozottan alulmarad bármely más típusú karakter setjével ellentétben, többek között ezért is használhatja a legjobb defense rate-el rendelkező shieldeket.
Bár gyorsan sok ütést tud bevinni, mégsem jelent jelentős problémát egy BKnak, vagy MG-nek az SM legyőzése. Az egyedüli ereje, ha a teleportot kihasználja támadásra, hiszen mind az MG-nek, mind a BK-nak idő kell, míg támadásba ér, hiszen mindkettő közelharcos. Kiegyensúlyozandó a gyenge setet az SM rendelkezik egy Mana Shield nevű varázslattal, mely jelentős további védelmet tud a varázslóra pakolni. Ezzel már nagyobb eséllyel indul harcba, de ez sem nyújt kellő védelmet neki.
A DW 150-es szinttől továbbfejleszthető SM-mé, mely újabb seteket, fegyvereket, szárnyat és spelleket tesz elérhetővé számára.

Pont szintenként: 5, Vitality: 18, Agility: 18, Strength: 15, Energy: 30, Total alap pontok: 81
Élet: 60, Mana: 60, Élet/szint: 1, Mana/szint: 2, Élet/Vitality: 1, Mana/Energy: 2

Fejlesztése:

Fejlesztése nagyon gyors, szerencsére a setjeihez csak nagyon kicsi mennyiségben van szükség str-re ( a legerősebb sethez is csak 700 körül), ezért majd minden statja az energy-re mehet, mely mind a varázsló erőt növeli. Egy dologra azonban figyelni kell, mégpedig arra, hogy a DW/SMnél nagyon sokat számít a sebesség is, melyet az agility növelésével tudunk elérni, ugyanis hiába a nagy erő, ha lassan varázsol a karakterünk, így érdemes a kettőt együtt fejleszteni, mondjuk energy:agility 4:1 arányban elosztott pontokkal, de természetesen mindenki belátása szerint fejlessze karakterét.
Energyball (alap spell, minden DW alapból tudja.)


Fireball


Powe Wave


Ligthning (nagyon jó PvP-ben, karakter eltoló hatása van)


Teleport (passzív, nagyon hasznos menekülésre szorult helyzetből, támadás esetén gyors helyváltoztatásra, falak átlépésére... stb.)


Meteor (a Fireball felerősített változata, mely felülről támad.)


Ice (PvP-ben és erős szörnyek ellen egyaránt hatásos, mert lelassítja a támadást, ütőereje már kevésbé számottevő, hasonló az elf IceArrowjához.)


Poison (hasonlóan a szörnyek poison támadásához, ez is életet von el addig amíg tart a hatása.)


Flame (gyors, egy pontra irányuló támadás, nagyon hatásos egy spotból spawnoló szörnyek ellen.)


Twister (gyors, de inkább látványos, mint hatásos spell.)


Evil Spirit (ES, a legtöbbet használt DW/SM spell, mivel egész látható térképet sebez, és egyszerre több szörnyet is, azonban vigyázni kell, mert az előnye hátrány is, mivel ha satant és szárnyat is használunk, a hitback könnyen megölhet minket.)


Hellfire (nagyon erős, de nagyon lassú, az egyik legnagyobbat sebző spell, de magas támadási sebesség esetén sem ajánlott a használata, mivel kicsi a hatótávolság és a földrengés szerű effekt miatt nagyon lagol a játék tőle.)


Aquabeam (ugyancsak jó PvP spell, de jóval lassabb, mint a lightning, ezért csak magas támadási sebességgel ajánlott használni, kicsit hasonlít SonGoku Kamehameha-jára Razz )


Blast, vagy Comet fall (ismét egy erős, de egy pontba irányuló spell, sokat használják a DW-k az elején a játéknak, mert viszonylag gyorsan lehet vele a szörnyeket ölni.)


Inferno (gyors, nagy sebzésű spell, de kicsi a hatótávolsága, eléggé kedvelt.)


Mass Teleport (passzív, a partyban lévő karakterek teleportálására szolgáló spell, igazából elveszti értékét, ha arena ketrecei nyitottak.)


Mana Shield (passzív, védelmi célokat szolgáló spell.)


IceStorm (erős jég támadás.)


Decay (erős poison támadás.)


Nova (erős és látványos támadás.)

Nézzük a seteket:

A következő seteket tudja használni: Pad Set, Bone Set, Sphinx Set, Legendary Set, Grand Soul Set, Dark Soul Set, Venom Mist Set. A setek nem a legerősebbek, de az átlag setekhez képest magasabb a defense ratejük.
A következő pajzsokat tudja használni: Round Shield, Buckler, Horn Shield, Bone Shield, Legendary Shield, Grand Soul Shield.

Fegyverek:

Minden egykezes axes, kris, short sword, crystal sword és minden staff.

Szárny:

Első szintű szárnyban csak az Angel Winget tudja viselni, másod szintűben pedig csak az ArchAngel Winget (Wings of Soul).

A DW/SM egy könnyen fejleszthető varázsló, mely PvP-ben sajnos majd mindegyik karakterrel szemben alul marad, egyedüli pozitívuma ebben a teleport és a ManaShield használata. Bár rengeteg és látványos varázslatokra képes, erejét csak gyorsasággal egyetemben tudja igazán megmutatni.
_________________


A Fairy Elf (FE) / Muse Elf (ME) alap szintű harcos, melyet már a játék kezdetekor alapból választhatunk. Természetesen a FE választható alapból, MEvé csak később tud átalakulni. A FE a többi alap karakterhez hasonlóan 5 pontot kap szintenként. Legnagyobb előnye mind a setjében, mind fejlesztésében rejlik. Az elfek setje rendkívűl erős, és ehhez hozzájárul, hogy magas defense rate-el rendlekeznek, mely elősegíti az elfeket abban, hogy alacsony defense mellett is nagyon kevés ütést kapjanak. Alapvetően távolsági harcos, mivel a legtöbben crossbow-al és bow-al látják el. Az elf remekül alakítható harcos, hiszem kétféleképpen is fejleszthető, energy és agility módban. Az energy előnye, hogy erős buffot és védelmet tud adni, viszont hátránya, hogy egy bizonyos resetszám alatt nemigen tud nagy ütőerőt kifejteni, ezért rá van utalva a környezetére, akik segítik, ő pedig ellentételezésként kiegészítő harcosként erő és védelemnövelő varázslattal segíti őket. A másik az agility típusú fejlesztés, melynek előnye, hogy szinte csak agilityt kell hozzáadni és ezáltal nő az elf támadási sebessége, védelme, defense rateje és nem utolsó sorban a támadási ereje is. A legtöbben így kezdik el fejleszteni elfjüket, mivel gyorsabban, akár egyedül is fejlődhetnek. A FE is ugyanúgy 150-es szinttől tud tovább fejlődni, és ME lesz belőle, mely hasonlóan a többi karakterhez, nála is újabb setek, fegyverek és varázslatokat tesz elérhetővé. Az elfnek létezik egy további előnye is, mégpedig a summonoknak nevezett karakterek, melyeket megidézhet és a segítségére lehetnek. Igazából ezeknek az elf 1-2 resetje után már nemsok jelentőssége van, de látványnak azért nem rossz.

Pont szintenként: 5, Vitality: 20, Agility: 25, Strength: 22, Energy: 10, Total alap pontok: 77
Élet: 80, Mana: 30, Élet/szint: 1, Mana/szint: 1.5, Élet/Vitality: 1, Mana/Energy: 1.5

Fejlesztése:

Fejlesztése lassú, kétirányú, energy, vagy agility, vagy ezek kombinációja.

Energy fejlesztés esetén csak kiegészítő harcosként partyban tud igazán érvényesülni. Ilyenkor str, agility csak olyan mértékben kell, hogy a setjét fel tudja venni, a többi energyre meg.

Agility fejlesztés esetén csak annyi megy str-re, amennyi a sethez kell, a többi mind az agilityre. Az agility növeli a védelmet, defense rate-et, támadási sebességet és a támadási erőt. Kedveltebb forma, mert egyedileg is fejlődhet.

Nézzük a FE/ME saját skilljeit:

Fegyver skillek


Hármas lövés (legtöbbet használt mind bow, mind crossbow esetében)

Orb skillek


Gyógyítás


Védelem aura


Támadás aura (ez piros, csak nincs olyan képem)


Penetration (nagyon erős koncentrált lövés)


Ice arrow (erős koncentrált lövés, melynek elsősorban fagyasztó hatása a fontos)

Summonok


Goblin (a leggyengébb)


Stone golem


Assassin

Nincs kép
Elite Yeti

Nincs kép
Dark Knight


Bali


Soldier (a legerősebb)


Nézzük a seteket:

A következő seteket tudja használni: Vine Set, Silk Set, Wind Set, Spirit Set, Guardian Set, Divine Set, Red Spirit Set, Sylpid Ray Set.
A következő pajzsokat tudja használni: Round shield, Buckler, Elven Shield, Elemental Shield.

Fegyverek:

Elven axe, kris, short sword, rapier, light saber, light spear, minden bow és crossbows.

Szárny:

Első szintű szárnyban csak a Fairy Winget tudja viselni, másod szintűben pedig csak a Butterfly Winget (Wings of Spirit).

A FE/ME remek harcos, PvP-ben nem erős, mivel ütőereje jóval a többi alatt van, viszont az aurákkal felvértezve nagyon könnyen felveszi a versenyt a többi karakterrel. Gyorsasága és távolsági támadásai miatt jó, de elsősorban supportnak használható.
_________________


 

 

 

Lorencia

 

 

 

Spider
Spider
Level 2
Physical Strength 30
Minimal Striking Power 4
Maximum Striking Power 7
Defensive Power 1
Defense Success Rate 1


Budge Dragon
Budge Dragon
Level 4
Physical Strength 60
Minimal Striking Power 10
Maximum Striking Power 13
Defensive Power 3
Defense Success Rate 3


Bull Fighter
Bull Fighter
Level 6
Physical Strength 100
Minimal Striking Power 16
Maximum Striking Power 20
Defensive Power 6
Defense Success Rate 6


Hound
Hound
Level 9
Physical Strength 140
Minimal Striking Power 22
Maximum Striking Power 27
Defensive Power 9
Defense Success Rate 9


Elite Bull Fighter
Elite Bull Fighter
Level 12
Physical Strength 190
Minimal Striking Power 31
Maximum Striking Power 36
Defensive Power 12
Defense Success Rate 12


Lich
Lich
Level 14
Physical Strength 255
Minimal Striking Power 41
Maximum Striking Power 46
Defensive Power 14
Defense Success Rate 14


Skeleton
Skeleton
Level 19
Physical Strength 525
Minimal Striking Power 68
Maximum Striking Power 74
Defensive Power 22
Defense Success Rate 22


Giant
Giant
Level 17
Physical Strength 400
Minimal Striking Power 59
Maximum Striking Power 62
Defensive Power 18
Defense Success Rate 18

                                                  Noria

 

 

 

Goblin
Goblin
Level 3
Physical Strength 45
Minimal Striking Power 7
Maximum Striking Power 10
Defensive Power 2
Defense Success Rate 2


Chain Scorpion
Chain Scorpion
Level 5
Physical Strength 80
Minimal Striking Power 13
Maximum Striking Power 17
Defensive Power 4
Defense Success Rate 4


Elite Goblin
Elite Goblin
Level 8
Physical Strength 120
Minimal Striking Power 19
Maximum Striking Power 23
Defensive Power 8
Defense Success Rate 8


Beetle Monster
Beetle Monster
Level 10
Physical Strength 165
Minimal Striking Power 26
Maximum Striking Power 31
Defensive Power 10
Defense Success Rate 10


Hunter
Hunter
Level 13
Physical Strength 220
Minimal Striking Power 36
Maximum Striking Power 41
Defensive Power 13
Defense Success Rate 13


Forest Monster
Forest Monster
Level 15
Physical Strength 295
Minimal Striking Power 46
Maximum Striking Power 51
Defensive Power 15
Defense Success Rate 15


Agon
Agon
Level 16
Physical Strength 340
Minimal Striking Power 51
Maximum Striking Power 57
Defensive Power 16
Defense Success Rate 16


Stone Golem
Stone Golem
Level 18
Physical Strength 465
Minimal Striking Power 62
Maximum Striking Power 68
Defensive Power 20
Defense Success Rate 20

                                         Devias

 

 

Worm
Worm

Level 20
Physical Strength 600
Minimal Striking Power 75
Maximum Striking Power 80
Defensive Power 25
Defense Success Rate 25


Ice Monster
Ice Monster
Level 22
Physical Strength 650
Minimal Striking Power 80
Maximum Striking Power 85
Defensive Power 27
Defense Success Rate 27


Hommerd"
Hommerd
Level 24
Physical Strength 700
Minimal Striking Power 85
Maximum Striking Power 90
Defensive Power 29
Defense Success Rate 29


Assassin
Assassin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Drains exophthalmos vapours incised invitations.

(gsizaokej, 2019.04.27 02:33)

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Buy Prednisone <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone 20mg</a> jpo.oxsa.muonline-hun.eoldal.hu.tqh.rh http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

Tejal37

(Ixete47, 2019.04.27 02:32)

http://sfchsjournalism.ning.com/profiles/blogs/viagra-generique-en-ligne-commander-avec-visa-viagra-prix
http://www.animalloversconnect.com/blogs/post/26816
http://bygda.traktor.no/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-mebendazol-100-mg-sin-receta-mas
http://sfchsjournalism.ning.com/profiles/blogs/carbamazepine-donde-comprar-sin-receta-env-o-libre-espa-a-donde
http://recampus.ning.com/profiles/blogs/epivir-hbv-100mg-como-puedo-comprar-sin-receta-en-farmacia-online
http://bygda.traktor.no/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-acarbosa-25mg-y-pagar-con
http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/commander-enaf-en-ligne-achat-de-enaf-forum
http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-metformina-glyburide-sin-receta
http://brooklynne.net/profiles/blogs/duloxetina-como-comprar-sin-receta-mas-barato-argentina-comprar
http://sallieanncooks.ning.com/profiles/blogs/ich-kann-generisches-lansoprazol-kostenlos-kaufen
http://newsmediaimages.ning.com/profiles/blogs/skelaxin-400mg-comprar-sin-receta-urgente-puerto-rico-comprar
http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/dostinex-0-5-mg-puedo-comprar-sin-receta-al-mejor-precio-paraguay
http://bricolocal.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-fluvoxamina-50mg-sin-receta-fiable-estados
https://lesko.com/q2a/index.php?qa=47608&qa_1=order-ketoconazole-200mg-cost-ketoconazole-each-pharmacy
http://www.facecool.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-roxitromicina-r-pido-andorra
http://conniesdance.ning.com/profiles/blogs/flibanserina-100mg-comprar-en-farmacia-online-con-env-o-gratis
http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/flavoxat-kann-ich-sicher-ohne-rezept-kaufen-flavoxat-aus-eu
https://lesko.com/q2a/index.php?qa=53303&qa_1=ohay-tadalafil-pas-cher-internet-acheter-ohay-france-pas-cher
http://summerschooldns.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-tritace-ramipril-sin

cossy

(Vigree, 2019.04.27 00:25)

http://healthy-no1.com/
<a href=http://healthy-no1.com/#>www.healthy-no1.com</a>

Iqese12

(Cefor93, 2019.04.26 23:14)

http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/comprar-ramipril-1-25-mg-gen-rico-urgente-brasil-comprar-ramipril
http://stoopball.ning.com/profiles/blogs/achat-en-ligne-avanafil-site-fiable-acheter-avanafil-100-en-ligne
http://vocal-buzz.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-nortriptilina-25mg-sin
http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/t-fil-tadalafil-en-ligne-pas-cher-acheter-sans-ordonnance-acheter
http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/augmentin-250mg-online-bestellen-rezeptfrei-in-der-schweizerische
https://lesko.com/q2a/index.php?qa=49411&qa_1=doxepina-25mg-comprar-sin-receta-al-mejor-precio-espa%C3%B1a
http://newyorkundergroundradio.ning.com/profiles/blogs/comprar-o-gen-rico-do-flomax-tamsulosin-n-o-precisa-receita-m
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-penegra-sildenafil-citrate-25mg-sin
http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/vermox-buy-cheap-generic-vermox-in-the-usa
http://mcspartners.ning.com/profiles/blogs/ivermectina-3-mg-donde-puedo-comprar-de-calidad-espa-a
http://www.godry.co.uk/profiles/blogs/amoxicilline-250-mg-livraison-rapide-pas-cher-acheter
http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/danazol-50mg-bas-prix-site-fiable-generic-danazol-pas-cher
http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/metaxalone-400mg-comprar-en-farmacia-online-con-un-descuento-usa
http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/furosemide-o-achat-pas-cher-acheter-vrai-lasix-sur-internet
http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/viagra-50-mg-bon-marche-en-ligne-achat-sildenafil-citrate-avec
http://digitalguerillas.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-linezolida-600mg-ahora-comprar
http://stoopball.ning.com/profiles/blogs/buy-oxytetracycline-250-mg-low-price-buy-oxytetracycline-250

яндекс такси самара устроится на работу

(taxigeveand, 2019.04.26 21:33)

Агрегатор Я.такси г.Самара-это возможность заказать машину быстро и куда угодно. Сделать заказ авто вы можете 3 способами: на сайте Яндекс такси, через оператора позвонив нам или воспользовавшись мобильным приложением. Очень важно написать время когда требуется авто, личный телефонный номер, местонахождение.

Заказывают такси вместе с детским креслом для перевозки деток, вечером после посиделок стоит воспользоваться такси, чем сесть в авто нетрезвым, в аэропорт или на вокзал удобнее воспользоваться Я. такси ненужно искать где разместить своё транспортное средство. Оплата осуществляется безналичным или наличным платежом. Время прибытия Я. такси составляет от 3 до семи мин в среднем.

Преимущества работы в нашем Я. такси: Моментальная регистрация в приложение, Незначительная комиссия, Оплата мгновенная, Постоянный поток заказов, Оператор круглосуточно на связи.

Для работы в такси владельцу автомобиля нужно оформиться самому и машину, это в целом займет не больше пяти минут. Комисия агрегатора составит не больше 20 %. Вы можете с легкость получить заработную плату в любое время. У вас постоянно будут заказы. В случае проблем возможно связаться с круглосуточно функционирующей службой сопровождения. Я. такси помогает людям очень быстро доехать до нужного места. Заказывая данное Яндекс такси вы получаете лучший сервис в городе.

такси работа на машине фирмы = <a href=https://centrsnab163.ru>подключение к яндекс такси</a>

top rated online pharmacies 141 mg

(ShaneKiX, 2019.04.26 19:04)

Howdy! <a href=http://onlineuspharmacies.party/#cialis>online pharmacy no prescription</a> excellent website.

Vidmate app free download

(Vidmk, 2019.04.26 18:04)

Today almost everyone visits YT or any other service to upload and watch video about cats, free movies and other video content. But sometimes you want to download a video or a movie and the service doesn't allow you to do so. That's where Vidmate is coming to help you out. It helps you to download a movie from may services, including Youtube, Vimeo, Facebook and many other hosting services. To do this you simply need to open video page and click download button. Plus, the application is 100% free and has user-friendly UI with your Android! Download <a href=https://vidmateapp.pro/apk/>Vidmate APK</a> now and start downloading very entertaining video to share them with your friends!

работать в яндекс такси на своей машине

(taxigeveand, 2019.04.26 16:23)

Агрегатор Яндекс такси Самара-это отличная возможность произвести заказ автомобиля в любое время, куда угодно. Сделать заказ авто вы можете тремя способами: по телефону через оператора, на сайте Яндекс такси, мобильное приложение. Вам следует назвать местоположение, ваш номер телефона, время когда нужна авто.

Можно заказать такси с детским креслом для перевозки детей, вечером после встреч безопаснее прибегнуть к Яндекс такси, чем садиться в автомобиль нетрезвым, в аэропорт или на вокзал надёжнее пользоваться Я. такси и не искать где разместить свою автомашину. Оплата осуществляется безналичным или наличным платежом. Время прибытия Я. такси составляет от 3 до семи мин в среднем.

Преимущества работы в нашем Я. такси: Моментальная регистрация в приложение, Незначительная комиссия, Оплата мгновенная, Постоянный поток заказов, Оператор круглосуточно на связи.

Для выполнения работ в такси водителю следует зарегистрироваться лично и транспорт, все это займёт пять мин. Комисия агрегатора будет составлять не более пятнадцать процентов. Возможно получать зарплату когда вам удобно. У вас всегда обязательно будут заявки. Если появятсявопросы можно соединиться с круглосуточно функционирующей службой сопровождения. Яндекс такси даёт возможность людям очень быстро добраться до места назначения. Заказывая данное Яндекс такси вы получаете наилучший сервис в нашем городе.

работа в такси на арендованной машине = <a href=https://centrsnab163.ru>работать в яндекс такси на своей машине</a>

Euronge

(Eteltler, 2019.04.26 13:15)

aboutcancerservice.com
<a href=http://aboutcancerservice.com/#>www.aboutcancerservice.com</a>

Ijabo59

(Utebe20, 2019.04.26 12:59)

http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-etambutol-200-mg-sin http://www.q-voice.tv/old/redirect/test/qa/index.php?qa=82786&qa_1=carbamazepina-comprar-carbamazepina-generico-argentina http://sallieanncooks.ning.com/profiles/blogs/meilleur-site-achat-repaglinide-generique-acheter-prandin-en http://brooklynne.net/profiles/blogs/comprar-generico-voveran-entrega-r-pida-estados-unidos-comprar http://153.126.169.73/GaijinConcierge/index.php?qa=34704&qa_1=acheter-ordonnance-acheter-tadalafil http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/achat-securise-doxycycline-100mg-tarif-vibramycin-sans-ordonnance http://augasthya-plus.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-tadovas-10mg-en-internet-bolivia https://madbuddy.club/blogs/post/40210 http://newyorkundergroundradio.ning.com/profiles/blogs/metoclopramida-comprar-en-una-farmacia-online-con-un-descuento https://madbuddy.club/blogs/post/40211 http://newyorkundergroundradio.ning.com/profiles/blogs/singulair-montelukast-como-comprar-con-garantia-usa http://summerschooldns.ning.com/profiles/blogs/o-acheter-orlistat-120-mg-orlistat-60-pharmacie-en-ligne http://luvisart.ning.com/profiles/blogs/achat-express-tetracycline-hydrochloride-o-acheter-tetracycline https://lesko.com/q2a/index.php?qa=51297&qa_1=perindopril-comprar-en-una-farmacia-en-linea-recomendada http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/uplift-sildenafil-citrate-100mg-baisse-prix-internet-forum-vente http://augasthya-plus.ning.com/profiles/blogs/onde-posso-comprar-gen-rico-isossorbida-envio-urgente-on-line-rep http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/enalapril-10mg-donde-puedo-comprar-por-internet-argentina-comprar http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/tinidazole-wie-kann-ich-sicher-kaufen http://brooklynne.net/profiles/blogs/rabeprazol-donde-puedo-comprar-r-pido-colombia-como-comprar http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-isosorbide-mononitrate-ahora-espa-a http://vc.capitaltrustbanking.com/blogs/63/16481/achat-cabaser-en-ligne-moins-cher-acheter-cabaser-ordonnance http://153.126.169.73/GaijinConcierge/index.php?qa=32110&qa_1=glukenil-order-glukenil-online-canada http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/comprar-gen-rico-ratigra-25mg-com-desconto-pre-o-do-ratigra-na

работа в такси на своей машине самара

(taxigeveand, 2019.04.26 12:47)

Наш Агрегатор Яндекс такси-это отличная возможность заказать автомашину быстро и куда угодно. Произвести заказ Яндекс такси возможно как на web-сайте, по телефону сделав звонок диспетчеру, так и при помощи мобильного онлайн-сервиса . Вам нужно указать местоположение, личный номер сотового телефона, время когда нужна автомобиль.

Заказывают Я. такси вместе с детским авто креслом для перевозки детей, вечером после посиделок надежнее прибегнуть к такси, чем сесть в авто нетрезвым, на вокзал или в аэропорт надёжнее воспользоваться Я. такси ненужно думать где разместить свою машину. Платеж происходит наличным или безналичным переводом. Время приезда Я. такси составляет от трех до семи минут ориентировочно.

Плюсы работы в нашем Я такси: Моментальная регистрация в приложение, Не очень большая комиссия, Оплата мгновенная, Постоянный поток заявок, Диспетчер постоянно на связи.

Для выполнения работ в Я. такси водителю необходимо оформиться лично и транспортное средство, все это займёт пять минут. Наша комиссия составит не свыше 20 %. Вы сможете получать заработную плату в любое время. У вас постоянно будут заявки. Если будутвопросы сможете связаться с круглосуточно функционирующей службой поддержки. Я. такси даёт возможность людям быстро доехать до нужного места. Заказывая современное Я. такси вы получите шикарный сервис в нашем городе.

работа в такси яндекс на авто компании : <a href=https://centrsnab163.ru>подключение к яндекс такси самара</a>

canadian online pharmacy reviews 345 mg

(ShaneKiX, 2019.04.26 03:22)

Howdy! <a href=http://onlineuspharmacies.party/#buy-tadalafil-no-prescription>online pharmacy adderall</a> beneficial web site.

daync

(trialia, 2019.04.25 23:04)

canadianessence.com
<a href=http://www.canadianessence.com/#>canadianessence.com</a>

Wusun42

(Ihoci89, 2019.04.25 21:12)

http://153.126.169.73/GaijinConcierge/index.php?qa=32785&qa_1=forzest-comprar-forzest-capital-federal http://www.prds66.fr/profiles/blogs/donde-a-la-orden-benicar-olmesartan-40mg-sin-receta-con-garantia http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-refren-sildenafil-citrate-25mg-con-seguridad http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-artane-sin-receta-fiable-estados-unidos http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/ticlopidine-250mg-comprar-online-republica-de-colombia http://wu-world.com/profiles/blogs/veloz-rabeprazole-sodium-10-mg-baisse-prix-sur-le-net-achat-veloz http://redtuvir.net/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-symmetrel-amantadine-100 http://summerschooldns.ning.com/profiles/blogs/sitios-de-confianza-para-comprar-neurtrol-oxcarbazepine-600-mg http://whozwholive.ning.com/profiles/blogs/comprar-tolterodine-sin-receta-env-o-r-pido-rep-blica-de-el http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-alopurinol-300-mg-sin-receta-con http://www.tinfocity.com/Q&A/10520/efil-tadalafil-comprar-online-ecuador http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/cuprofen-ibuprofen-livraison-72h-bas-prix-prix-cuprofen-boite-8 http://sfchsjournalism.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-methocarbamol-urgente http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-silvasta-sildenafil-citrate-de-forma http://sallieanncooks.ning.com/profiles/blogs/salinil-sildenafil-citrate-50-mg-en-ligne-bon-marche-acheter-visa http://conniesdance.ning.com/profiles/blogs/trihexyphenidyl-comprar-env-o-gratis-trihexyphenidyl-venta-en http://fotoathena.ning.com/profiles/blogs/ditropan-como-comprar-en-l-nea-puerto-rico-comprar-oxybutynin-2-5 http://newsmediaimages.ning.com/profiles/blogs/ich-kann-tolterodin-detrol-4mg-ohne-rezept-kaufen-und-mit http://movsam.ning.com/profiles/blogs/assal-en-ligne-bon-prix-commander-salbutamol-original-achat http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-tinidazol-500-mg-sin-2 http://movsam.ning.com/profiles/blogs/buy-pyridium-online-buy-pyridium-via-bitcoin http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/asendin-amoxapin-wo-billig-ohne-rezept-zu-kaufen-asendin-50mg http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/doxiciclina-comprar-en-una-farmacia-online-recomendada-honduras

Toicide

(steplay, 2019.04.25 15:42)

http://upcomingworldnews.com/
<a href=http://upcomingworldnews.com/#>upcomingworldnews.com</a>

Acoudge

(exhiple, 2019.04.25 14:20)

http://novator.com/
<a href=http://novator.com/#>www.novator.com</a>

craz.tatef.se

(craz.tatef.se, 2019.04.25 04:39)


I pay a visit day-to-day a few websites and information sites to read posts, but this weblog presents feature based articles.
craz.tatef.se

generic online pharmacy 176 mg

(ShaneKiX, 2019.04.25 04:23)

Hi there! <a href=http://onlineuspharmacies.party/#buy-cialis-with-no-prescription>canada pharmacy no prescription</a> very good site.

Mooda

(Coarse, 2019.04.25 02:44)

http://www.myfintale.com/
<a href=http://www.myfintale.com/#>myfintale.com</a>

poerign

(BarsePal, 2019.04.24 18:23)

http://www.familywnews.com/
<a href=http://www.familywnews.com/#>familywnews.com</a>


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46

Következő »