Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Információk

2008.02.28
   

Jewel of Chaos


A Jewel of chaos egy kis sárga kő, melyet chaos kombinációkhoz használhatunk. Szörnyek, valamint különböző box-ok dobhatják, mint a "box of heaven", "heart of love" és "star of sacred birth". A Jewel of Chaos értéke, ha eladod egy NPCnek, 270k zen. Játékosok közötti értéke a szervertől függ.

Jewel of Bless


A Jewel of Bless egy kék kő, melyet arra használhatunk hogy (szinte) bármely itemünket egy szinttel megnöveljük. Ha egy item szintjét növelni szeretnéd, csak tedd az itemet az inventorydba, majd kattints egy blessre, húzd az itemed fölé, amennyiben az item körülötti kockák zölddé válnak, akkor láthatod, hogy az item szintjét tudod növelni, ekkor kattints az itemen a kővel és máris megnövelted a szintjét 1 szinttel. A Jewel of Bless 100%-os biztonsággal működik, tehát nem kell tartani, hogy nem sikerül a szint növelés, de csak az item 6-os szintjéig használható. Valamint amikor az item elérte a +9-es szintet a később leírtak szerint, akkor +10-re vagy tovább fejlesztéskor ismét szükség lesz rá a chaos machine-ban, de ezt egy következő leírásban fogom leírni. Normál esetben, ha a bless kapható a shopokban, akkor 9 millió zenbe kerül és 2 millió zent ad érte az NPC, ha eladod neki.

Jewel of Soul


A Jewel of Soul egy rózsaszín, gyémánt alakú kő, melyet ugyancsak az itemek szintjének növelésére lehet használni. A soul használata ugyanaz, mint a blessé, de azonban van két különbség. Az egyik, hogy normál esetben a soul használata csak 50%-os biztonsággal működik, valamint 75%-al, ha luck is van az itemen. A másik, hogy a soulal nemcsak +6-ig, hanem egészen +9-ig növelhető az item szintje, azonban +6-ig ha nem sikerül, akkor csak 1 szinttel csökkenti az itemünk szintjét, +7 felett azonban visszadobja egészen +0-ra. A legjobb módszer az, ha az itemed szintjét +6-ig blessel, +6 felett soullal növeled. A Jewel of Soul hasonlóan a chaoshoz szörnyektől és boxokból esik. Játékosok közötti értéke ismét szerverfüggő és mivel alacsony a használatának biztonsága és sok alkalommal esik vissza egy item, mielőtt sikerülne, ezért az értéke magas.

Jewel of Life


A Jewel of Life barnás színű és kockás alakú, melynek sarkait levágták. A Jewel of Life az egyes itemek option-jának növelésére használható. Ugyanúgy működik, mint a soul, használati biztonsága 50%-os, azonban nincs rá hatással a luck. A Jewel of life a fegyvereknek additional dmg+4 -et ad, a páncélzatnak additional def+4 -et. Minden egyes használattal, ami sikeres, az itemed option-je +4-el növekedni fog. A maximum dmg és def +28 lehet, pajzsok esetében +35 (itt 5-ösével adja a pontokat), valamint ha a wing random optionja autoHP lesz, akkor +7 (ennél az optionnál +1-esével adja az optionokat). Azonban ha nem sikerül a növelés, a teljes option elveszik. Figyelem! Ezek az optionok nem összetévesztendők az excellent optionokra, melyeket nem befolyásol a Life. A Jewel of Life ugyancsak szörnyektől és box-okból esik.

Jewel of Creation


A jewel of creation fruitok készítésére használható, melyek csak reset előtt érnek valamit. Reset után már semmit. A Jewel of Creation inkább a zen növelésére használatos, mivel 12 millió zent ér az NPC-nél.

Jewel of Guardian


A Jewel of Guardian alap helyzetben csak magasabb szintű pályákon esik, legnagyobb előfordulása pedig Land of Trialban van.
Fő felhasználási területe Castle Siege-re korlátozódik, ahol a várat védő guild GM-je tudja felhasználni a kapuk valamint a védelmi és támadó szobrok feljavítására, megerősítésére (részletesebben a Castle Siege leírásban).
Chaos Machine-ban is felhasználható, mégpedig a Life Stone készítésekor. Ez az item ugyancsak Castle Siege item, pontos készítése és használata ugyancsak a Castle Siege leírásban található meg.

Jewel of Harmony


A Jewel of Harmony(JoH) egy speciális jewel, melyet hasonló módon kell használni, mint a Jewel of Life.

Azonban lényeges dolgokban eltér tőle:
* speciális option-t rak az itemekre
* az option véletlenszerűen kerül kiválasztásra
* ez az option NEM excellent option
* a JoH-al erősített itemet NEM LEHET ELADNI
* azonban a JoH optiont LE LEHET VETETNI az adott itemről

Használata egyszerű, előbb kattintunk a jewelre, föléhúzzuk a jewelt a kiválasztott item fölé, majd ismét kattintunk.
Egy véletlen szerűen kiválasztott option fog rajta megjelenni, amit az alábbi táblázat is tartalmaz.
Ezek az optionok teljesen véletlenszerűek, sem a luck, sem az item szintje és típusa NEM befolyásolja, hogy mi kerül rá.
Ha az option megvan az itemen, akkor annak szintjét a Lower Refining Stone és a Higher Refining Stone-al lehet tovább növelni, egészen a fenti táblázatban megadott szintig, azonban arra figyelni kell, hogy a Refining Stone-okat csak 5 azaz ÖT alkalommal lehet alkalmazni az itemen, tovább már nem lesz semmilyen hatása rá.
Természetesen a lower kisebb, a higher nagyobb mértékben emeli a szintet.

Példák az optionokra, középen láthatjátok arany színben a JoH által felrakott optiont!Lower Refining Stone és Higher Refining Stone


A Lower Refining Stone (LRS) és a Higher Refining Stone (HRS) a sikeres JoH által adott option emelésére szolgál. Mint azt a fenti táblázatban is láthatjátok, a szintet bizonyos mértékik lehet csak emelni. Az emelés nagysága függ a refining stone nagyságától. LRS esetében kisebb, HRS esetében nagyobb mértékben nő a szintje, azonban vigyázni kell, mert nemcsak adhat, de el is vehet, vagyis akárcsak a JoL esetében itt is leronthatja alap szintre egy sikertelen használat.
Használata akárcsak a JoL esetében, kattintás a stone-ra, a már sikeresen JoH-al optiont adott item fölé húzzuk, majd ismét kattintunk.

Maguknak a LRS és a HRS elkészítése a következő képpen történhet (természetesen találhatunk is ilyen köveket, de alap beállításban ilyen követ nem droppol semmi, csak készíteni lehet):

1. Menj el Aidába
2. Beszélj Osbourne-al

3. Rakj be bármilyen itemet, természetesen minél nagyobb az item szintje, annál valószínűbb a HRS elérése
4. Kattints a Refine gombra


Ha sikerül létrejön az LRS vagy a HRS, ha nem, az item eltűnik. Minél nagyobb az item szintje, annál valószínűbb a magasabb szintű stone létrejötte.
Az így létrejött stone-ok a már leírt módon használhatók, hogy növeljük a JoH által adott option nagyságát.

Azonban mivel ezeket az itemeket eladni nem lehet, ezért létezik ez másik NPC is, mely képes levenni a JoH optiont az itemről. Természetesen sem a jewel, sem a felhasznált kövek nem kerülnek visszaadásra, azok végleg elvesznek így!
Az eljárás a következő:

1. Menj el Aida-ba
2. Beszélj Jerridon-al

3. Tedd be a JoH-al erősített itemed
4. Kattints a Restore gomb-ra

 

 

 

méregtelenítő,sprint futás,élet ital ad az életre,energia ad a vialitire,

heart of loveezek különleges tárgyak

silver medalha eldobod őket vagy b-t vagy st

gold medal vagy valamien különleges +5-től +11-ig lévő tárgyat

star of britsh  -egy csillag dobnak.

 

taxi:  egy olyan varázslat amelyel ha valakit húzol akkor elteleportálsz és használod a summon varázslatot odakattintasz magad mellé és odateleportálosik magad mellé kb:1b-2s-lehet az ára és csak dl-nek lehet megtanulni:

 

Fontos tisztázni ezt a két fogalmat, hogy azok is megértsék a játékot, akik eddig nem játszottak MMORPG-vel, vagy azok, akik eddig csak a GLOBALMU-val játszottak, ahol nincs reset rendszer.

Reset rendszer

Nos maga a reset rendszer azért létezik, mivel a NEM 1x-es szerverek jóval gyorsabbak, így a játékosnak a karakterének maximális szintig való fejlesztése nem tart hónapokig, vagy akár évekig is, hanem experience nagyságtól függően pár hónaptól egészen pár napig már elérhető a maximális szint. Ez persze attól függ, hogy mekkora az experience rate, minél magasabb, annál gyorsabb egy szerver, annál gyorsabban érhetjük el a maximális szintet.
Amennyiben elértük a maximális szintet, igazából már nemsok értelme van a további játéknak, hiszen nem fejlődhetünk tovább, maximum a set-ünket tökéletesíthetjük vásárlással, esetleg fejlődés nélkül keresgethetnénk itemeket és chatelhetnénk, vagyis a játék lényege elveszik.
Erre lett kitalálva a reset rendszer, ugyanis reseteléskor a játékos szintje visszaáll lvl 1-re, és kezdheti előről a játékot, de immár a reset rendszernek köszönhetően extra pontokkal.

Resetelés

A resetelés több módon is lefolyhat.
Először is ahhoz, hogy valaki resetelhesse a karakterét, ahhoz bizonyos feltételeknek teljesülniük kell:
* Alapvető követelmény, hogy bizonyos szintet elérjünk. A legtöbb szerveren ez a szint 350, vagy 400-as szint, de ez szerverenként változhat. (Muonline.hu -> 350 szint)
* Másik követelmény, hogy bizonyos nagyságú zen legyen az inventoryban, ami igazából a reset ára lesz. Ez automatikusan levonásra kerül. Természetesen ez nemcsak zen lehet, találkoztam már szerverrel, ahol nem zent, hanem jewelt kértek inventoryban tartani reseteléskor. (Muonline.hu -> 50 millió zen)

Amennyiben a szint és egyéb követelmények teljesülnek, elindíthatjuk a resetelést. Ez ismét szerverenként változó lehet. Van, ahol automatikus resetelés van, vagyis kilépsz és ha a követelmény megvan, a rendszer kiresetel. Máshol ezt manuálisan kell megtenni, vagyis kilépsz, majd egy webes felületen bejelentkezve te magad indíthatod el. Esetleg admintól kell kérni a resetelést, de ez már nem jellemző.
Az automatikus resetet szokták még kombinálni speciális térképről való kilépéssel, hogy ne reseteljen ki minden esetben, ha te azt nem akarod. (Muonline.hu -> Lorenciából kilépés esetén resetel csak)

Extra pontok
Mivel a resetelés lényege a maximális szint utáni tovább játszás lehetősége, valamint a karakter tovább erősítése, ezt csak úgy érhetjük el, ha resetelés után extra pontokat kapunk.
Az extra pontok kétféle képpen jelenhetnek meg:
* Amennyiben resetelés után csak a szint kerül visszaállításra, a stat pontok nem, abban az esetben az extra pontok a már megszerzett pontok, vagyis reset után lesz egy lvl 1-en lévő reset előtti állapotot elért karakterünk, melyet fejleszthetünk tovább. Következő resetkor már az újabb reset alatt elért pontok is rendelkezésünkre állnak, számszerűsítve ha az első reset előtt kaptunk mondjuk 2000 pontot, akkor a második reset után a karakterünkön már 4000 stat pont van szétosztva a 2. reset után.
*Amennyiben a resetelés után mind a szint, mind a stat pontok visszaállnak 1-es szintnek megfelelően, akkor általában szétosztható extra pontokat kapunk. Ez azt jelenti, hogy szervertől függően a resetelés után kapásból első szinten már rengeteg stat pontban dúskálhatunk és oszthatjuk el kedvünk szerint. Természetesen a pontok a reset számának növekedésével növekedik, hiszen ahány resetünk van, annyiszor az alap extra pontokat kapjuk meg. Számszerűsítve, ha 1 reset után 500 pontot kapunk, akkor a 2. reset után 2x500, 10. reset után 10x500 pontot oszthatunk el, és így tovább. A szétosztható pontok száma szerverenként változhatnak, az átlag pontszám 200-1000-ig terjednek, alatta véleményem szerint mazoista, felette meg komolytalan szerverek vannak, de ezt ki-ki döntse el maga (Muonline.hu -> Battaglia / 350, Anarchia / 500).

 

 

Item +10-re emelése

Hogy +10-re emeld az itemed, a következők kellenek:
- 1 item mely +9-es szinten van
- 1 Jewel of Bless
- 1 Jewel of Soul
- 1 Jewel of Chaos
Ha megvannak a fent leírtak, menj oda a Chaos Goblinhoz, kattints rá, válaszd ki a Regular combination gombot, pakold bele a fent megnevezett dolgokat, majd klikkelj a Combine gombra. A sikerességi mutatója 50%, ha van rajta luck, akkor 75%, melyet semmilyen módon nem lehet befolyásolni se pozitív se negatív irányba. Amennyiben sikerül az itemed +10 lesz, ha nem sikerül, akkor minden, amit beleraktál, el fog tűnni, és nincs lehetőség a visszaszerzésére.

Item +11-re emelése

Hogy +11-re emeld az itemed, a következők kellenek:
- 1 item mely +10-es szinten van
- 2 Jewel of Bless
- 2 Jewel of Soul
- 1 Jewel of Chaos
Ha megvannak a fent leírtak, menj oda a Chaos Goblinhoz, kattints rá, válaszd ki a Regular combination gombot, pakold bele a fent megnevezett dolgokat, majd klikkelj a Combine gombra. A sikerességi mutatója 45%, ha van rajta luck, akkor 70%, melyet semmilyen módon nem lehet befolyásolni se pozitív se negatív irányba. Amennyiben sikerül az itemed +11 lesz, ha nem sikerül, akkor minden, amit beleraktál, el fog tűnni, és nincs lehetőség a visszaszerzésére.

Item +12-re emelése

Hogy +12-re emeld az itemed, a következők kellenek:
- 1 item mely +11-es szinten van
- 3 Jewel of Bless
- 3 Jewel of Soul
- 1 Jewel of Chaos
Ha megvannak a fent leírtak, menj oda a Chaos Goblinhoz, kattints rá, válaszd ki a Regular combination gombot, pakold bele a fent megnevezett dolgokat, majd klikkelj a Combine gombra. A sikerességi mutatója 40%, ha van rajta luck, akkor 65%, melyet semmilyen módon nem lehet befolyásolni se pozitív se negatív irányba. Amennyiben sikerül az itemed +12 lesz, ha nem sikerül, akkor minden, amit beleraktál, el fog tűnni, és nincs lehetőség a visszaszerzésére.

Item +13-re emelése

Hogy +13-re emeld az itemed, a következők kellenek:
- 1 item mely +12-es szinten van
- 4 Jewel of Bless
- 4 Jewel of Soul
- 1 Jewel of Chaos
Ha megvannak a fent leírtak, menj oda a Chaos Goblinhoz, kattints rá, válaszd ki a Regular combination gombot, pakold bele a fent megnevezett dolgokat, majd klikkelj a Combine gombra. A sikerességi mutatója 35%, ha van rajta luck, akkor 60%, melyet semmilyen módon nem lehet befolyásolni se pozitív se negatív irányba. Amennyiben sikerül az itemed +13 lesz, ha nem sikerül, akkor minden, amit beleraktál, el fog tűnni, és nincs lehetőség a visszaszerzésére.

További infók:

 

strenght:ez az erőt fejleszti a levonások és a fegyverek felvételét egyszerűsíti.a dk-nak a bk-nak és az mg-nek érdemes fejleszteni mert nálluk ezzel lehet felvenni a pajzsokat az armorokat.

agiliti:ez a védelemre ad és az ilyászok ilyait és armorukat segiti felvenni.életfeltétel az elfeknek ezt fejleszteni.

viality:ez az élet ha erre adod nő az életed de akkor is nő ha fejlődsz a dk-nak nő a legjobban.

mana:ezt a mágusoknak kivételesen kötelező fejleszteni de a többit is szabad csak ha minnél nagyobb anál töbet tanulhat a könyvektöl pl:scroll of meteor.

command:ezt csak dark lordoknak lehet fejleszteni . ez a petek erejének növelését a summon varázslat megtanulását és az ujj petek felvételét segítik..

 nyomd meg a cét és megtalálod.

nyomd meg a v-t és kijön a  hátizsák tartalma.

a q-val életet tucc ráadni ha vettél potiont pirosat.

a w-vel az energyre lehet adni ha vettél kék potiont.

AZ ALAP KARAKTEREKNEK SCAK 5-ÖT LEHET RÁADNI A NAGYOBBAKNAK PL:SL,BK,MELF, EZEK 220 FÖLÖTT 6-OT LEHET RÁADNI ÉS A DL,MG NEK LEHET 7-ET RÁADNI EZÉRT LEHET OLYAN GYORSAN FEJLODNI.

Leírások, játék kezelés

 

Üzenet parancsok

# = amennyiben azt szeretnéd, hogy az üzeneteid hosszabb ideig látszódjanak, akkor írd be az üzeneted elé (pl.: #JOLt veszek) és sokkal hosszabb ideig lesz a fejed felett, mint egyébként.
/ = Ha jól írtad be, akkor információkat kaphatsz az adott itemről (pl.: /Dragon Armor) Figyelni kell a kis és nagybetűkre, valamint a tökéletes leírásra, mert ha csak 1 betűt is elírsz, akkor már nem fog megjelenni semmi.
/# <üzenet> = ezzel a paranccsal úgynevezett makrókat hozhatsz létre, mégpedig úgy, hogy a # helyére 0-9 -ig egy számot írsz be. Nagyon hasznos, ha sokat használsz egy bizonyos szöveget, mondjuk LOL (pl.: /3 LOL, ebben az esetben ha ALT+3 kombinációt leütöd, állandóan ezt fogja mondani a karaktered)

Mit kell beírnod a chat ablakba: | Mit tesz a karaktered:

HaHa, HeHe, HoHo, ^^, ^_^, ^.^ | nevet
Respect, Defeated | letérdel
Sorry,^^;, ; | vakarja a fejét
Cry, Sad | fejét fogva sír
Rush, Go | Előre mutat
Bye, Goodbye | integet
Come | int, hogy gyere
Good, Nice, Wow | tapsol
Hello, Welcome, Thanks, Hi | meghajol
Huh, "-_-", "-.-" | keresztbe fonja a kezeit
Great, beat it | felemeli a kezeit
Cold, Hurts | fázik
don't, Never, Not | "No"
OK, Again | fél karral egyet mozdul
Sir | tiszteleg
That, There | előre mutat
Victory, Win | győzelem jeléül felemeli a kezét
Pooh | csípőre teszi a kezét
Tired, Sleepy | ásít
Hustle | egy elég érdekes mozdulatot tesz, próbáljátok ki Razz
Looking around | körbenéz

A vesszőket csak elválasztás miatt tettem be, azokat ne írjátok be!
amennyiben a szó elé beírod a következő jelet: /
Például: /OK
Akkor nem fogja kiírni neked a szöveget, csak megcsinálja a mozdulatot!

Item opciók

Dsr - Defense Succes Rate - 10%-al nagyobb védelem az itemen.
Dd - Damage Decrease - 4%-al csökkenti az ellenfél ránk mért ütését.
Ref - Reflect Damage - 5%-ot visszacsap az ellenfél ránk mért ütéséből.
Hp - Increase Max HP - 4%-al növeli a játékos életét.
Mana - Increase Max Mana - 4%-al növeli a játékos manáját.
Zen - Increase...Zen - 40%-al több Zen esik a szörnyekből.
Add - Additional Damage, Additional Defense, fentebb említettem mire jó.
Id - Increase- Damage 2%, Damage 20/lvl - Sebzést növeli
Inc - Increase Mana/Life - Szörny ölés után Manát kapsz vagy Hp-t.
Hp Rec- Automatic Hp Recovery - X%-al töltődik vissza az életed.
Edr - Excellent Damage Rate - 10%-al növeli az Exc támadás értékét. 

Mi az az Ignore, a wingeken látni?

Az ignore teljes neve - Ignore Opponent's Defensive Power. Egy wingen 3% ignore lehet, így ha olyanunk van, akkor az ellenfél védelméből 3%-ot figyelmen kívül hagy. Ettül függetlenül nagyobb szinteken elhanyagolható.


Rövidítések
 

 

Jewelek, itemek
JoB = Jewel of Bless (B -nek is szokták nevezni)
JoS = Jewel of Soul (S -nek is szokták nevezni)
JoC = Jewel of Creation
JoL = Jewel of Life
C = Jewel of Chaos (C -nek is szokták nevezni)
JoG = Jewel of Guardian (bár ez még nem fontos)
BF = Blue Feather
CoM = Crest of Monarch
BoK = Box Of Kundun

Karakterek, eventek
DK = Dark Knight
BK = Blade Knight
DW = Dark Wizard
SM = Soul Master
Elf = Fairy Elf
ME = Muse Elf
MG = Magic Gladiator
DL = Dark Lord
CS = Castle Siege (itt most nem a counter strike-ot jelenti Razz)
CW = CryWolf
BC = Blood Castle
DS = Devis Square
CC = Chaos Castle

Általános dolgok
dmg = damage
def = defense
rr = reset
lvl = level (aktuális szint)
buff = támadó, védekező aura (elf)
critical = támadó aura (DL)

Set-ek (ezzel van egy olyan gond, hogy sok set neve hasonlít egymásra, lásd Dark Soul és Dark Steel... Mindig a szövegkörnyezet fogja adni, hogy éppen mire gondol az eladó és a vevő)
BD = Black Dragon
GD = Great Dragon
DK = Dragon Knight
GS = Grand Soul
DS = Dark Soul
VM = Venom Mist
RS = Red Spirit
SR = Sylpid Ray
SC = Strom Crow
TH = Thunder Hawke
DS = Dark Steel
DM = Dark Master

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

O.o

(Okenaos, 2016.06.21 20:08)

Sziasztok, én Angliában élek és a Mu Online honlap nem töltődik be, azaz nem tudok le resetelni. Esetleg van valami megoldás rá?

Re: O.o

(Avalon, 2017.02.12 08:55)

Nincs, tudtommal.
Egy ismerősöm is hasonló problémával küzd, nemjön be neki a logoláshoz szükséges panel, ahova az adataidat viheted be.
Ergo nemtud hozzáférni az karakterplatformhoz sem.

Skill

(Wille, 2013.12.30 20:26)

Hogy lehet skillt rakni a fegyverre?

skillll

(dzolika00, 2014.04.25 21:30)

Hogy lehet skillt rakni a fegyora?

Karakter

(feppa20, 2016.02.27 15:26)

Sziasztok!Mit kóstálhat egy 320 rr-es full anci szettes GM,ha elszeretném adni az accot?

Blabla

(domi345, 2011.04.17 17:16)

sziasztok mért van az ha resetelek akkor eltünnek a UPP pontjaim a C betünél és minden ugyan annyi lesz mint amikor keztem

Re: Blabla

(Sephy, 2013.11.22 18:48)

Mert, 218rr-ig leis fog menni alap statra és resetenként kapsz 300 eloszhatót pluszba

hol esik

(Dragon Knight, 2011.09.30 13:53)

sziastok kitudja s 5ön hogy hol esik a dragon knight armor és a boots??

Re: hol esik

(Sephy, 2013.11.22 18:46)

Kc(Kantru Remain) event
Cw(CryWolf) event
Lc(Laclion) event
Symbol of Kundum 6

esküvö

(Jozsi, 2010.05.11 13:39)

hogy kell késziteni esküvöt ? mert csak anyit tok rola hogy /marry (név) majd utána hogy kell elfogadni? pls help!!!

Re: esküvö

(blabla, 2012.08.12 21:19)

/acceptmarry

Re: esküvö

(Sephy, 2013.11.22 18:42)

elválás=/forcedivorce
megkérés=/marry (név)
elfogadás=/acceptmarry

keresesek

(rolandur, 2013.01.26 16:03)

a resetet nem tudom elinditani mert le kel szedni de nem talalom mit csinaljak mit szedjek le segitsenek kerem

Fennír

(Vaulius, 2012.10.16 18:29)

hogy lehet Fennírt csinálni mikell hozzá hol kell???

jani

(eventek, 2012.09.26 11:22)

mikor van kc event? és kundun?

kisetiop@freemail.hu

(japcsi, 2011.08.01 14:37)

üdv
nem sikerül +10-es cuccot csinálni és ezt írja ki: Combine items after arraning your inventory. Mit tegyek? köszi előre is

Re: kisetiop@freemail.hu

(Xtream, 2011.08.02 20:21)

nem fér el az inventorydban, bár látszik hogy van hely

megoldás át kell rendezni hogy minél nagyobb öszzefüggő terület legyen

Re: kisetiop@freemail.hu

(Tomi, 2011.10.06 22:08)

Szia!
Sztem már rájöttél, de azt jelenti, hogy nincs elég hely az inventorydban.
Legalább 60% üres helyet hagyj.
Remélem segítettem.

Re: kisetiop@freemail.hu

(DuelMaster, 2012.01.04 17:20)

Tedd ki a cuccaidat vaultba és csak azokat hagyd bent amik kellenek hozzá + az itemet amir fejleszteni akarsz..:D

Re: kisetiop@freemail.hu

(vaki, 2012.07.26 11:01)

anyi az egész hogy 4X8 as helyed legyen tehát 4 függőlegesen és 8 visszintesen